Дистанційне навчання

26 жовтня 2020 р.

4 група кухар пекар 26.10.2020р ТПЇ

 

4 група кухар;пекар 26.10.2020р Технологія приготування їжі

Урок № 31

Тема: Технологія приготування страв з птиці.Технологія приготування та відпуск птиці відвареної, порціонування птиці,підбір гарнірів, соусів.

         

о жовтня 26, 2020
Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest
Labels: 4 кп

Немає коментарів:

Дописати коментар

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка
Підписатися на: Дописати коментарі (Atom)

6 кухар пекар

  • 6 кух пек

5 кухар пекар

  • 5 кухар; пекар

6 кухар; пекар

  • 21 кух
  • 3 розряд
  • 4 кп
  • 5 кп
  • 5 кухар ; пекар
  • 5 кухар; пекар
  • 5 кухар;пекар
  • 6 кух пек
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Тема "Прості шаблони". На платформі Blogger.