Дистанційне навчання

12 листопада 2020 р.

21 ГРУПА КУХАР 13.11.2020р

 

21 ГРУПА КУХАР 13.11.2020р

Тема :  Технологія приготування страв з овочів і грибів.

Урок №62

Тема уроку: Загальні правила оформлення страв. Складні форми нарізки овочів.                Елементи оформлення, композиції.

о листопада 12, 2020
Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest
Labels: 21 кух

Немає коментарів:

Дописати коментар

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка
Підписатися на: Дописати коментарі (Atom)

6 кухар пекар

  • 6 кух пек

5 кухар пекар

  • 5 кухар; пекар

6 кухар; пекар

  • 21 кух
  • 3 розряд
  • 4 кп
  • 5 кп
  • 5 кухар ; пекар
  • 5 кухар; пекар
  • 5 кухар;пекар
  • 6 кух пек
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Тема "Прості шаблони". На платформі Blogger.