Дистанційне навчання

2 листопада 2020 р.

4 група кухар;пекар 02.11.2020р Урок "34 «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

 

4 група кухар;пекар 02.11.2020р Урок №34

Тема уроку:Технологія приготування та відпуск страв із субпродуктів: язик відварний із соусом; мозок відварний; нирки по-російському; печінка, смажена з жиром або цибулею; печінка по-строганівському; мозок смажений; мозок, смажений у фритюрі;биточки з печінки. Вихід, підбір гарнірів, соусів, вимоги до якості

о листопада 02, 2020
Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest
Labels: 4 кп

Немає коментарів:

Дописати коментар

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка
Підписатися на: Дописати коментарі (Atom)

6 кухар пекар

  • 6 кух пек

5 кухар пекар

  • 5 кухар; пекар

6 кухар; пекар

  • 21 кух
  • 3 розряд
  • 4 кп
  • 5 кп
  • 5 кухар ; пекар
  • 5 кухар; пекар
  • 5 кухар;пекар
  • 6 кух пек
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Тема "Прості шаблони". На платформі Blogger.