Дистанційне навчання

5 листопада 2020 р.

4 група кухар;пекар 05.-06.-09.-12.-13.-16 11.2020р Технологія приготування їжі з основами товарознавства Урок №35- 40 .

 

4 група кухар;пекар 

Урок №35- 40 Лабораторно-практична робота

Тема: «Технологія приготування страв із м’яса, птиці, субпродуктів».

 

о листопада 05, 2020
Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest
Labels: 4 кп

Немає коментарів:

Дописати коментар

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка
Підписатися на: Дописати коментарі (Atom)

6 кухар пекар

  • 6 кух пек

5 кухар пекар

  • 5 кухар; пекар

6 кухар; пекар

  • 21 кух
  • 3 розряд
  • 4 кп
  • 5 кп
  • 5 кухар ; пекар
  • 5 кухар; пекар
  • 5 кухар;пекар
  • 6 кух пек
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Тема "Прості шаблони". На платформі Blogger.