19 жовтня 2021 р.

ТЕМА 2. ОВОЧІ, ГРИБИ: ОБРОБКА, ПРОДУКТИ ЇХ ПЕРЕРОБКИ

 

1.Хімічний склад і харчова цінність овочів, їх класифікація

 

2. Бульбоплоди та коренеплоди

 

3.Капустяні, салатно-шпинатні овочі

 

4. Цибулеві, пряні, десертні овочі

 

5. Плодові овочі. Напівфабрикати з овочів. Овочеві консерви.

 

6. Нарізання овочів: значення, методи, прийоми, прості форми нарізки картоплі, використання

 

7. Нарізання, використання коренеплодів

 

8. Нарізання, використання капустяних, цибулевих

 

9. Гриби: хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості

 

10. Лабораторно-практична робота №1 "Прості форми нарізання овочів. Відпрацювання методів і прийомів"

Немає коментарів:

Дописати коментар