Дистанційне навчання

27 жовтня 2021 р.

5 КУХАР ПЕКАР КОНТРОЛЬ ЗНАНЬ

 

Тема програми: „М’ясо, птиця, дичина, субпродукти: обробка, технологія приготування напівфабрикатів”

Тема: М'ясні субпродукти

 

Тема уроку: М'ясні субпродукти

 

Тема уроку: Технологічний процес механічної обробкиптиці й дичини

 

Тема : Напівфабрикатиз котлетної маси

 

Тема: Приготування котлетної маси з м'яса та напівфабрикатів з неї.

о жовтня 27, 2021
Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest
Labels: 5 кухар; пекар

Немає коментарів:

Дописати коментар

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка
Підписатися на: Дописати коментарі (Atom)

6 кухар пекар

  • 6 кух пек

5 кухар пекар

  • 5 кухар; пекар

6 кухар; пекар

  • 21 кух
  • 3 розряд
  • 4 кп
  • 5 кп
  • 5 кухар ; пекар
  • 5 кухар; пекар
  • 5 кухар;пекар
  • 6 кух пек
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Тема "Прості шаблони". На платформі Blogger.