Дистанційне навчання

20 жовтня 2021 р.

5 ГРУПА КУХАР ПЕКАР Контроль знань тема РИБА: ОБРОБКА, ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ

 

Характеристика родин риб

 

Механічна кулінарна обробка риби з лускою. Розбиранняриби з лускою

 

 Особливості механічної обробкиінших видів риб. Відсоток відходів. Розбирання риби на філе.

 

Види паніровок та їх призначення


Технологія приготування котлетної маси зриби

Приготуваннянапівфабрикатів з рибної котлетної маси

о жовтня 20, 2021
Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest
Labels: 5 кухар; пекар

Немає коментарів:

Дописати коментар

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка
Підписатися на: Дописати коментарі (Atom)

6 кухар пекар

  • 6 кух пек

5 кухар пекар

  • 5 кухар; пекар

6 кухар; пекар

  • 21 кух
  • 3 розряд
  • 4 кп
  • 5 кп
  • 5 кухар ; пекар
  • 5 кухар; пекар
  • 5 кухар;пекар
  • 6 кух пек
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Тема "Прості шаблони". На платформі Blogger.