Дистанційне навчання

26 січня 2022 р.

Опорний крнспект з теми Тема програми « Крупи, бобові,макаронні вироби обробка,технологія приготування страв»

 


     Опорний   крнспект з теми Тема програми  « Крупи, бобові,макаронні вироби обробка,технологія приготування    страв»

о січня 26, 2022
Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest
Labels: 5 кухар ; пекар

Немає коментарів:

Дописати коментар

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка
Підписатися на: Дописати коментарі (Atom)

6 кухар пекар

  • 6 кух пек

5 кухар пекар

  • 5 кухар; пекар

6 кухар; пекар

  • 21 кух
  • 3 розряд
  • 4 кп
  • 5 кп
  • 5 кухар ; пекар
  • 5 кухар; пекар
  • 5 кухар;пекар
  • 6 кух пек
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Тема "Прості шаблони". На платформі Blogger.