Дистанційне навчання

2 квітня 2022 р.

5 кухар;пекар ТПЇ Тема прграми 10. Приготування прісного тіста та виробів з нього

 


             ПОТЕМНІ УРОКИ

            ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ 

            КОНТРОЛЬНА РОБОТА

  КОРИСНЕ  ВІДЕО


  1 ЗАМІШУВАННЯ ТІСТА

 2 ПРИГОТУВАННЯ ТІСТА

 3 ФОРМУВАННЯ  ВАРЕНИКІВ

о квітня 02, 2022
Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest
Labels: 5 кухар ; пекар

Немає коментарів:

Дописати коментар

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка
Підписатися на: Дописати коментарі (Atom)

6 кухар пекар

  • 6 кух пек

5 кухар пекар

  • 5 кухар; пекар

6 кухар; пекар

  • 21 кух
  • 3 розряд
  • 4 кп
  • 5 кп
  • 5 кухар ; пекар
  • 5 кухар; пекар
  • 5 кухар;пекар
  • 6 кух пек
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Тема "Прості шаблони". На платформі Blogger.