Дистанційне навчання

26 жовтня 2022 р.

6 група кухар;пекар Тема Риба:обробка,технологія приготування напівфабрикатів

 


                             ОПОРНИЙ  КОНСПЕКТ 

Хімічний склад і харчова цінність риби. Класифікаціяриби. Вимоги до якості риби

Характеристика родин риб

Окремі види риб

Механічна кулінарна обробка лускатої риби

Розбирання риби з лускою

Розбирання риби з кісковим скелетом

Види паніровок та їх призначення.

Технологія приготування котлетної маси з риби танапівфабрикатів

ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ

о жовтня 26, 2022
Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest

Немає коментарів:

Дописати коментар

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка
Підписатися на: Дописати коментарі (Atom)

6 кухар пекар

  • 6 кух пек

5 кухар пекар

  • 5 кухар; пекар

6 кухар; пекар

  • 21 кух
  • 3 розряд
  • 4 кп
  • 5 кп
  • 5 кухар ; пекар
  • 5 кухар; пекар
  • 5 кухар;пекар
  • 6 кух пек
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Тема "Прості шаблони". На платформі Blogger.