Дистанційне навчання

2 грудня 2022 р.

Контрольно-перевірочний урок з теми : "Приготування страв з яєць, молока та молочних продуктів".

 

                  Контрольно-перевірочний урок за РН 3 "Приготування страв з яєць, молока та молочних продуктів".

о грудня 02, 2022
Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest

Немає коментарів:

Дописати коментар

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка
Підписатися на: Дописати коментарі (Atom)

6 кухар пекар

  • 6 кух пек

5 кухар пекар

  • 5 кухар; пекар

6 кухар; пекар

  • 21 кух
  • 3 розряд
  • 4 кп
  • 5 кп
  • 5 кухар ; пекар
  • 5 кухар; пекар
  • 5 кухар;пекар
  • 6 кух пек
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Тема "Прості шаблони". На платформі Blogger.