Дистанційне навчання

2 грудня 2022 р.

Контрольно-перевірний урок з теми "Кулінарна обробка м’яса, субпродуктів, птиці, дичини та приготування напівфабрикатів з них ".

 Контрольно-перевірний урок за РН 5 "Кулінарна обробка м’яса, субпродуктів, птиці, дичини та  приготування напівфабрикатів з  них ".

о грудня 02, 2022
Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest

Немає коментарів:

Дописати коментар

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка
Підписатися на: Дописати коментарі (Atom)

6 кухар пекар

  • 6 кух пек

5 кухар пекар

  • 5 кухар; пекар

6 кухар; пекар

  • 21 кух
  • 3 розряд
  • 4 кп
  • 5 кп
  • 5 кухар ; пекар
  • 5 кухар; пекар
  • 5 кухар;пекар
  • 6 кух пек
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Тема "Прості шаблони". На платформі Blogger.