Дистанційне навчання

17 січня 2021 р.

4 група кухар;пекар 18.01.2021р Технологія приготування їжі

 

Урок №57 Тема уроку:Технологія приготування холодних страв  та закусок з риби  та закусок з нерибних продуктів  моря

Урок №58 Тема уроку:Технологія приготування страв та закусок  з м'яса і  закусок з м'ясних продуктів

Додатки до уроку

Тестові завдання

Відповіді на тестові запитання надішліть  на електронну пошту, або на Viber

о січня 17, 2021
Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest
Labels: 4 кп

Немає коментарів:

Дописати коментар

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка
Підписатися на: Дописати коментарі (Atom)

6 кухар пекар

  • 6 кух пек

5 кухар пекар

  • 5 кухар; пекар

6 кухар; пекар

  • 21 кух
  • 3 розряд
  • 4 кп
  • 5 кп
  • 5 кухар ; пекар
  • 5 кухар; пекар
  • 5 кухар;пекар
  • 6 кух пек
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Тема "Прості шаблони". На платформі Blogger.